Ons team versterken

Je bent ambitieus en wilt mooie bouwwerken ontwerpen of meedenken met uitdagende constructievraagstukken. Bij Lucassen Bouwconstructies werk je in een gemoedelijke, open sfeer. In een hightech organisatie met een platte structuur, teamwork, humor, ruimte voor eigen inbreng, veel verantwoordelijkheid en waar je uitstekende groeimogelijkheden hebt.

Samen met je collega’s je expertise uitwisselen en elkaar uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen? Kom dan werken bij Lucassen Bouwconstructies.

Maak jij het verschil?

Werken bij Lucassen Bouwconstructies is nooit saai. Je werkt aan diverse projecten, hebt te maken met een grote verscheidenheid aan klanten en razendsnelle ontwikkelingen in de branche. Als constructeur of BIM-modelleur ben je een belangrijke schakel tussen aannemers, architecten en toeleveranciers. Werken bij Lucassen Bouwconstructies betekent de lat hoog leggen. We leveren topkwaliteit. Samenwerken, flexibiliteit, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn belangrijke factoren hoe we daar komen. Wij zijn als werkgever betrokken, sociaal en bereid om in je te investeren met externe en interne opleiding en begeleiding. Met onze medewerkers maken we het verschil. Vind je dit goed klinken en wil je hieraan meedoen?

Stage/afstudeerplek

Een oriënterende stage of een afstudeeropdracht in een uitdagende, technische omgeving? Een niet al te groot, gezellig en open bedrijf waar je werkt aan complexe en bijzondere constructies? Met nieuwe technologieën?

 Je krijgt uiteraard een vaste begeleider, ruimte om te groeien en vrijheid voor eigen ideeën. Ben je leergierig, ondernemend en enthousiast? Neem dan contact op.