BIM modelleren

Wij maken 3D BIM modellen waar u op kunt bouwen. In complete modellen alle informatie samengevat die nodig is voor het realiseren van een bouwconstructie. Een soepel lopend proces tot en met de uitvoeringsfase begeleid door onze BIM modelleurs. Met als resultaat betrouwbare data en goede tekeningen die bijdragen aan een succesvol bouwproject. Daar kunt u op vertrouwen.

3D modelleren: verzekerd van kwaliteit tot in de puntjes

Lucassen Bouwconstructies modelleert alle projecten in 3D met Revit. Wij kunnen, indien gewenst, onze 3D-modellen (Revit + IFC) opleveren volgens de BIM-standaarden en leveringsspecificaties die landelijk gedragen worden. Daarin lopen wij voorop. Wij maken deel uit van de Technische commissie van Revit Standards Foundation en de toepassingscommissie van ILS Ontwerp & Engineering.

Onze modelleurs kennen alle wet- en regelgeving, normen en vereisten en kunnen deze kennis feilloos toepassen in het uitwerken van het project in het model.

Optimaal ruimtelijk inzicht, het vroegtijdig signaleren van knelpunten, het verkleinen van de kans op fouten en het eenvoudig doorvoeren van wijzigingen zijn grote voordelen van het werken in 3D. Ook zorgt deze werkwijze voor efficiënte communicatie in het bouwproces en een snelle terugkoppeling naar de klant en bouwpartners. Het rendement? Besparing in tijd en geld.

Een ervaren team BIM modelleurs

Op zoek naar een BIM modelleur? Lucassen Bouwconstructies heeft een hecht team BIM modelleurs. Gemiddeld werken zij al meer dan 10 jaar bij Lucassen. Ook werkt het team samen als een geoliede machine en kunt u altijd vertrouwen op de jarenlange kennis- en ervaring van onze BIM modelleurs. Geen uitdagende bouwconstructie is ons te gek.

Onze aanpak kenmerkt zich als efficiënt, no-nonsense en helder. We hanteren een goede planning en komen afspraken na. Directe communicatie met u als opdrachtgever en overige bouwpartners is essentieel en leidt tot een soepele voortgang van het bouwproces. Dat kunt u dus ook van ons verwachten.

de voordelen op een rij

  • Werk met ervaren BIM modelleurs
  • Advies en begeleiding tot en met de uitvoeringsfase
  • Tekeningen en modellen van hoge kwaliteit in 3D opgeleverd volgens de BIM standaarden
  • Directe communicatielijnen
  • Expertise van een team modelleurs en constructeurs

Lucassen Bouwconstructies

  • Al meer dan 25 jaar hét bouwkundig ingenieursbureau uit de regio
  • Ruime ervaring met de meest uitdagende constructies
  • Een team van ervaren constructeurs en modelleurs staat voor u klaar
  • Wij zijn een vlot bureau met korte lijnen
  • U kunt op ons bouwen vanaf de tender tot en met de uitvoer van het project

onze modelleurs

Edo BrummerBIM-modelleur
Mark Wiefferinkprojectleider prefab / BIM-coördinator
Martin JanssenBIM-modelleur
Marco EversbergBIM-modelleur
Marik VeenkerBIM-coördinator
Vincent PafBIM-modelleur
Arjan PolBIM-coördinator

Ook uw bouwconstructie succesvol realiseren?

Bent u benieuwd wat Lucassen voor uw project kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier of bel voor meer informatie.

Stuur ons een bericht