Contact

Jan Tinbergenstraat 103
7559 SP Hengelo

Postbus 748
7550 AS Hengelo

074 255 6800
info@lucassen-bc.nl

3

Wat we doen

Wat we doen
Wat we doen2019-04-04T13:04:41+01:00

Onze oplossingen

Een goede constructie is de basis van elk bouwwerk. U heeft een bouwkundig plan voor een nieuwbouwwoning, woningbouw- of utiliteitsproject? Lucassen Bouwconstructies bouwt een brug tussen wensen en mogelijkheden en geeft constructieadvies.

Het resultaat is een economisch verantwoorde, kostenefficiënte en duurzame maatwerkconstructie van hoge kwaliteit, passend binnen het esthetisch ontwerp.

Van ontwerp naar uitvoering

Als constructiebureau gaan we verder dan het tekenen en berekenen van staal-, beton-, hout- en steenconstructies. We begeleiden het proces vanaf het eerste idee tot en met de uitvoeringsfase. Onze aanpak kenmerkt zich als efficiënt, no-nonsense en helder. We hanteren een goede planning en komen afspraken na. Goede communicatie met u als opdrachtgever en overige bouwpartners is essentieel en leidt tot een soepele voortgang van het bouwproces.

Alle projecten

ONTWERPEN IN 3D

Onze constructeurs en BIM-modelleurs werken met geavanceerde reken- en modelleersoftware. Samen met andere partijen als aannemers en architecten werken we voor bijna alle projecten integraal in 3D met BIM. Optimaal ruimtelijk inzicht, het vroegtijdig signaleren van knelpunten, het verkleinen van de kans op fouten en het eenvoudig doorvoeren van wijzigingen zijn grote voordelen. Met als gevolg efficiënte communicatie in het bouwproces en een snelle terugkoppeling naar de klant en bouwpartners. Het rendement? Besparing op tijd en geld.

Onze werkwijze en resultaten hebben voor veel tevreden klanten en fantastische projecten gezorgd. Klanten die al zeer lang op ons vertrouwen. Waarmee mogen we u helpen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of een advies op maat.

Onze diensten

  • Berekenen en modelleren van constructies in elke ontwerpfase. Van ontwerpschets tot uitvoeringstekeningen
  • Advies over de maakbaarheid en haalbaarheid van ontwerpen
  • Advies bij aanbestedingen
  • Productietekeningen en -berekeningen voor onder andere prefab beton en staalverbindingen
  • Begeleiding en advies tijdens de uitvoeringsfase
Contact

De mooiste projecten

Alle projecten