Stagiaire

Een oriënterende stage in een uitdagende, technische omgeving? Een niet al te groot, gezellig en open bedrijf waar je werkt aan complexe en bijzondere constructies? Met nieuwe technologieën?

Voor HBO-studenten Bouwkunde hebben wij altijd één stageplek beschikbaar op ons kantoor.
Als stagiair wordt je een half jaar lang onderdeel van ons team. Je modelleert constructies in Revit en vergroot je BIM-skills. Je leert beton- en staalconstructies te berekenen, zowel met de hand als met geavanceerde 2D- en 3D-software. Je lost als teamlid uitdagende constructieve vraagstukken op en gaat naar buiten om de totstandkoming van je ontwerp te begeleiden en te controleren.

Je krijgt uiteraard een vaste begeleider, een goede stagevergoeding, ruimte om te groeien en vrijheid voor eigen ideeën. Ben je leergierig, ondernemend en enthousiast? Neem dan contact op met Emiel Eiting.

Bel Emiel op 074-2556800, mail hem op e.eiting@lucassen-bc.nl of vul onderstaand formulier in.

Nu solliciteren

  CV *

  Bijlage (Optioneel)  Jouw sollicitatieprocedure
  Je solliciteertWe bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.
  Je eerste contactWe bellen om het eerste gesprek in te plannen. Heb je al vragen, dan kun je die meteen al stellen.
  In het 'echt' ontmoetenHet eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen. Je zult een gesprek hebben met Dinant Groot Groot Bramel en Marco Schippers.
  Het vervolggesprekZijn we net zo enthousiast als jij? Dan gaan we in het tweede gesprek verder op de inhoud in. Wij lichten de functie en het team toe. Je zal een gesprek hebben met Dinant Groot Bramel en een naaste collega.
  Wederzijdse liefdeTwee gesprekken zijn vaak genoeg om een goed beeld te krijgen. En als onze liefde wederzijds is, dan begint jouw carrière bij Lucassen Bouwconstructies!
  Ontmoet je toekomstige collega's
  Emiel Eitingprojectleider/ senior constructeur
  Erik Verberktprojectleider/ registerconstructeur
  Dinant Groot Bramelalgemeen directeur
  Vragen?