Lucassen bouwconstructies

Lucassen Bouwconstructies tekent en berekent niet alleen bouwconstructies, we creëren stabiele, sterke en veilige bouwwerken. Met een kritische, creatieve blik onderzoeken we de meest economische constructie: een combinatie van maakbaarheid, veiligheid en haalbaarheid, die aansluit bij het ontwerp en alle belangen.

Onze constructeurs en BIM-modelleurs gaan verder dan de techniek. Ze zijn doortastend, vindingrijk, hebben een sterk probleemoplossend vermogen, zijn betrokken en adviseren en begeleiden uw complete bouwproject. Van de oriëntatiefase tot en met de werk- en productietekeningen en begeleiding op de bouw.

Verbeteren en vernieuwen

Wij geloven in onze mensen, in hun kwaliteit. Onze mensen staan centraal in onze manier van werken. We dagen elkaar uit tot verbetering en vernieuwing. We creëren een cultuur die iedereen aanmoedigt om met verrassende, innovatieve oplossingen te komen voor elke vraag. Een open, flexibele werkomgeving waarin onze constructeurs en BIM-modelleurs zich kunnen ontplooien en samenwerken. Waar teamgeest en plezier vooropstaan. Hiermee maken we van Lucassen Bouwconstructies een nog sterker bedrijf. Voor klanten en medewerkers!

Onderdeel worden van het team

Kernwaarden

Samen

Dé sleutel tot succes. We zijn open en betrokken bij elkaar en de klant en hebben respect voor ieders belang. Plezier in samenwerking, een leuke werksfeer en uitdagende projecten leiden tot duurzaam succes. Zo creëren we meerwaarde.

Ambitieus

We willen het beste resultaat voor onze opdrachtgevers, met wie we een duurzame relatie aangaan. Uitblinken in onze oplossingen. Afspraken en ambities nakomen. Leren en verbeteren. Daarmee maken we elkaar en de organisatie sterker.

Deskundig

Onze mensen zijn ervaren vaktechnici en gedreven nieuwkomers, altijd op zoek naar de beste oplossing voor iedere uitdaging. Ze maken gebruik van elkaars expertise, werken samen, blijven zich ontwikkelen en beschikken over geavanceerde reken- en tekensoftware.

No-nonsense

We zijn een nuchter Twents bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. We weten van aanpakken, zetten door en doen dat samen in een open bedrijfscultuur. Dat resulteert in een eerlijke en transparante communicatie met de klant. Wij gaan voor langdurige relaties met onze medewerkers én klanten.

In beweging

Wij houden van een uitdaging. Constructief-kritisch op zoek naar mogelijkheden en nieuwe inzichten waarmee we klanten helpen. Dit leidt tot betere resultaten. Dat stapje extra zetten, snel inspelen op de veranderende klantvraag. Altijd zoeken we naar de meest optimale oplossing, naar kwaliteit.

Ons team

Melisa Güzelconstructeur
Rutger Dommerholtconstructeur
Vincent PafBIM-modelleur
Peter Groot Bramelprojectleider/ senior constructeur
Hans Tuinteprojectleider/ registerontwerper
Martin JanssenBIM-modelleur
Marco Schippersdirecteur
Marco EversbergBIM-modelleur
Mark Hartmanprojectleider/ senior constructeur
Vincent Geisinkprojectleider/ senior constructeur
Mark WiefferinkBIM-coördinator
Erik Verberktprojectleider/ senior constructeur
Marik VeenkerBIM-modelleur
Edo BrummerBIM-modelleur
Tjen Manconstructeur
Emiel Eitingprojectleider/ senior constructeur
Dinant Groot Bramelalgemeen directeur
Linda van der Heijdenadministratief medewerkster
Tonny Lucassendirecteur
Fleur Kottelenbergconstructeur
Arjan PolBIM-modelleur
Remy Maselandconstructeur

Solliciteren naar een toffe baan bij Lucassen bouwconstructies?

Bekijk vacatures