Contact

Jan Tinbergenstraat 103
7559 SP Hengelo

Postbus 748
7550 AS Hengelo

074 255 6800
info@lucassen-bc.nl

3

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij, maar weet je zeker dat je bij ons past? Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor getalenteerde BIM-modelleurs, constructeurs en projectleiders wordt bij Lucassen Bouwconstructies altijd een plek gecreëerd!

Wil jij werken in een ambitieus team, met enthousiaste professionals en werken aan uiteenlopende bouwprojecten met professionele opdrachtgevers?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over lucassen

Lucassen Bouwconstructies tekent en berekent niet alleen bouwconstructies, we creëren stabiele, sterke en veilige bouwwerken. Met een kritische, creatieve blik onderzoeken we de meest economische constructie: een combinatie van veiligheid en kostenbesparing, die aansluit bij het ontwerp en alle belangen. Onze constructeurs en BIM-modelleurs gaan verder dan de techniek. Ze zijn doortastend, vindingrijk en betrokken en adviseren en begeleiden uw complete bouwproject. Van de oriëntatiefase tot en met de werk- en productietekeningen en controle op de bouw.

Verbeteren en vernieuwen
Wij geloven in onze mensen, in hun kwaliteit. Onze mensen staan centraal in onze manier van werken. We dagen elkaar uit tot verbetering en vernieuwing. We creëren een cultuur die iedereen aanmoedigt om met verrassende oplossingen te komen voor elke vraag. Een open, flexibele werkomgeving waarin onze constructeurs en BIM-modelleurs zich kunnen ontplooien en samenwerken. Waar de teamgeest en plezier vooropstaan. Hiermee maken we van Lucassen Bouwconstructies een nog sterker bedrijf, voor klanten en medewerkers!

Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze unieke cultuur: Samen, Ambitieus, Deskundig, No-Nonsense, In beweging.

Bij Lucassen kun je rekenen op

Bij Lucassen Bouwconstructies staat je een baan met veel uitdaging en zelfstandigheid te wachten in een gezellige en inspirerende platte organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gemoedelijk team met 20 leuke collega’s. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en cv naar Dinant Groot Bramel.

Voor vragen kun je Dinant bellen op 074-2556800.

Stuur jouw open sollicitatie via onderstaand formulier.

Nu solliciteren

CV *
Bijlage (Optioneel)Jouw sollicitatieprocedure
Je solliciteertWe bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.
Je eerste contactWe bellen om het eerste gesprek in te plannen. Heb je al vragen, dan kun je die meteen al stellen.
In het 'echt' ontmoetenHet eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen. Je zult een gesprek hebben met Dinant Groot Groot Bramel en Marco Schippers.
Het vervolggesprekZijn we net zo enthousiast als jou? Dan gaan we in het tweede gesprek verder op de inhoud in. Wij lichten de functie en het team toe. Je zal een gesprek hebben met Dinant Groot Bramel en een naaste collega.
Wederzijdse liefdeTwee gesprekken zijn vaak genoeg om een goed beeld te krijgen. En als onze liefde wederzijds is, dan begint jouw carrière bij Lucassen Bouwconstructies!
Ontmoet je toekomstige collega's
Dinant Groot Bramelalgemeen directeur
Rutger Dommerholtconstructeur
Hans Tuinteprojectleider/ registerontwerper
Vragen?