Zoekt u een constructeur voor een project in Deventer?
Lucassen is hét ingenieursbureau voor bouwconstructies in Deventer!

Op zoek naar een constructeur voor een project in Deventer? Lucassen Bouwconstructies is een bouwkundig ingenieursbureau dat het proces begeleidt vanaf het eerste idee tot en met de uitvoeringsfase.

Ingenieursbureau voor bouwprojecten in Deventer

Al ruim 25 jaar is Lucassen Bouwcontructies het ingenieursbureau in de regio van Deventer. Met een team ervaren constructeurs en modelleurs zijn wij uw partner voor de uitwerking en realisatie van het bouwproject.

Ons doel is het creëren van stabiele, sterke en veilige bouwwerken. Met een kritische, creatieve blik onderzoeken we de meest economische constructie: een combinatie van maakbaarheid, veiligheid en haalbaarheid, die aansluit bij het ontwerp en alle belangen.

Als ingenieursbureau gaan we verder dan tekenen en berekenen

Lucassen Bouwconstructies tekent en berekent niet alleen bouwconstructies. We adviseren en begeleiden. We zijn technisch partner voor aannemers, projectontwikkelaars, architecten, bedrijven die verbouwen of nieuwbouwen, woningbouwcorporaties, gemeenten en soms ook particulieren. Voor iedere uitdagende bouwconstructie kunt u Lucassen inschakelen als ingenieursbureau.

Onze constructeurs en BIM-modelleurs gaan verder dan de bouwtechniek. Ze zijn doortastend, vindingrijk, hebben een sterk probleemoplossend vermogen, zijn betrokken en adviseren en begeleiden uw complete bouwproject. Van de oriëntatiefase tot en met de werk- en productietekeningen en begeleiding op de bouw. Wij houden van uitdagende constructies!

Uitgevoerde projecten in of nabij Deventer

Lucassen Bouwconstructies is als ingenieursbureau betrokken geweest bij de volgende projecten in of nabij Deventer.

Appartementen in Rijksmonument in hartje Deventer

In het hartje van Deventer aan de Brink ligt het Rijksmonument waar de V&D in gevestigd zat. De Art Nouveau gevel uit 1905 van ‘Magazijn de zon’, zoals het monument ook bekend staat, blijft intact en is recent gerestaureerd en in oorspronkelijke kleuren teruggebracht. Op de begane grond zijn verschillende nieuwe bedrijven gevestigd en op de bovenverdieping worden ruim 15 appartementen gerealiseerd.

Verbouw voormalig ziekenhuis Deventer

In het voormalig Geertruiden-ziekenhuis is nu nog een creatieve broedplaats voor diverse kleine ondernemers. Als onderdeel van nieuwbouw project Plan G gaat het monumentale pand verbouwd worden tot diverse appartementen. De oudste delen worden hierbij intact gelaten. Lucassen Bouwconstructies heeft de bestaande constructie gemodelleerd.

One-piece-flow woningen Hegeman

De one-piece-flow woningen van Hegeman zijn woningen die snel (in 1 dag) casco in elkaar gezet kunnen worden op locatie. Aan de hand van het ontwerp van de architect maakt Lucassen Bouwconstructies het model. Deze is de basis voor alle uitvoeringspartners om de bouw zo voor te bereiden dat deze op locatie in 1 dag in elkaar gezet kan worden. In de Deventerse wijk Spikvoorde staan enkele van deze woningen.

Hegeman One Piece Flow Casco Constructie Lucassen Bouwconstructies

Het kantoor van Linthorst techniek

Het kantoor van Linthorst techniek is een traditioneel gebouwencomplex dat op een eigentijdse wijze is uitgebreid en verruimd. Een van de constructieve aanpassingen was het aanbrengen van een extra verdiepingsvloer in het gebouw.

Linthorst Techniek Apeldoorn Constructie Lucassen Bouwconstructies Nieuwbouw

Woon-zorgvoorzieningen Amvest

Onder de noemer ‘Dagelijks Leven’ wordt door heel Nederland woon- zorgvoorzieningen gebouwd door Amvest. Lucassen maakte het ontwerp van de constructie. Een van de ‘Dagelijks Leven’ projecten is gebouwd in Apeldoorn.

dagelijks leven zorg wonen apeldoorn lucassen bouwconstructies constructie achtergevel

Waarom ingenieursbureau Lucassen voor uw project in Deventer

  • Al meer dan 25 jaar hét bouwkundig ingenieursbureau uit de regio
  • In iets meer dan een half uur zijn we bij u op locatie (ons kantoor is in Hengelo)
  • Ruime ervaring met de meest uitdagende constructies
  • Een team van ervaren constructeurs en modelleurs staat voor u klaar
  • Wij zijn een vlot bureau met korte lijnen
  • U kunt op ons bouwen vanaf het eerste schetsontwerp of een tender tot en met de uitvoering van het project

Uw bouwproject ook succesvol realiseren? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat Lucassen voor uw project in de regio Deventer kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier of bel voor meer informatie.

Stuur ons een bericht